News

Hvidevaregigant udvider samarbejde om lagerdrift og distribution


Skandinaviens førende hvidevarekoncern har netop offentliggjort forlængelse af samarbejde med Skanlog om lagerdrift og distribution til danske online-kunder og Skousen-butikker. Samtidigt udvider koncernen med nyt lager på 12.000 m2 i Sverige og vil fra juli sætte nye standarder for svenske kunders leveringsoplevelse af hvidevarer.
I marts offentliggjorde koncernen 2020-regnskabet med tocifret vækstrate på toplinjen og en tredobling af bundlinjen. Den årlige omsætning er strøget forbi 2,4 milliarder kroner og samtidig sættes rekord for indtjeningen på 83,2 millioner kroner, hvilket er tre gange højere end 2019-resultatet (EBIT). Maskineriet, som sikrer de mange leverancer, er et stærkt samarbejde mellem WhiteAway Group og Skanlog, som den 6. maj blev udvidet; en tre-årig forlængelse i Danmark og nyt samarbejde i Sverige. Én af de afgørende faktorer for koncernens vækst er de attraktive leveringsydelser.
Nye muligheder for de danske kunder
Director of Logistics, Niels Katholm udtaler: ”Vi leverer årligt til mere end 300.000 danske kunder – gennem vores online shops og via de dygtige købmænd i Skousen-butikkerne. Det kræver en stærk samarbejdspartner til at løse logistikken, og derfor er jeg glad for at vi nu har kunnet forlænge samarbejdet med Skanlog. At vi samtidigt har fundet hinanden i en løsning for det svenske marked, sætter kun en tykkere streg under styrken i samarbejdet”.
CEO hos Skanlog, Jørn Johansen udtaler om samarbejdets forlængelse: ”Vi er meget glade for forlængelsen og udvidelsen af aftalen med WhiteAway Group. Sammen er vi på en mangeårig vækstrejse, der bidrager positivt til hinandens udvikling. Særligt logistikken og de tilknyttede services og kundeoplevelsen har høj prioritet.”
Sætter nye standarder i branchen
Kundernes forventning til den gode leveringsoplevelse bliver hele tiden forhøjet – men WhiteAway Group vil gerne overgå forventningerne og være front-runner i branchen for, hvordan en kunde kan få sin vaskemaskine leveret. Niels Katholm uddyber: ”Vi har i den seneste periode arbejdet hårdt på at sikre en endnu bedre kundeoplevelse. Vores danske site, skousen.dk, og svenske site, tretti.se har netop vundet 2021-prisen hos Pricerunner – og her spiller leveringsoplevelsen en stor rolle i helhedsoplevelsen.” I Sverige står et nyt lager klar i juni og de første leveringer vil ske derfra i juli, som muliggør next day-leveringer, Katholm forklarer: ”For en dansker virker next-day ikke som banebrydende, men med Sveriges geografi er den svenske kunde vant til helt andre forhold. Jeg er derfor meget tilfreds med, at vi kan skabe nye oplevelser med next day og samtidig introducere leveringskalender.”

For interview, billedmateriale og yderligere information
Niels Katholm, Director of Logistics, WhiteAway Group: Tel: 2152 6112 mail: nik@whiteaway.com  
Om koncernen
WhiteAway Group er en ambitiøs og succesfuld hvidevarespiller i vækst. Gennem en række webshops og franchisebutikker sælger vi hvidevarer og mærkevareprodukter til hjemmet – vores primære brands er Skousen, Tretti og whiteaway. Hver dag bestræber vi os på at levere den bedste oplevelse til kunder i hele Skandinavien.