News
Skanlog styrker dermed igen vores position som central logistikudbyder i Norden. 
Målsætningen med overtagelsen er, at videreudvikle og fortsat udvide vores logistikservices til nu også, at omfatte den grafiske branche, musik og entertainment industrien og styrke vores position på e-commerce.

Alle Bordings aktiviteter vil blive integreret i SKANLOG i henholdsvis Glostrup og Ballerup. Aftalen vil tilføre 19 nye kunder og 6 nye medarbejdere.

Bording Logistik A/S er en spændende virksomhed med tæt kundekontakt og der er et oplagt sammenfald af virksomhedernes grundlæggende værdier. I kombination vil de 2 virksomheder stå med en stærk produktportefølje der evner at tiltrække og fastholde kunder med en kompetent og dedikeret indsats.

Bording Logistik A/S
Bording Logistik A/S blev grundlagt i 2011 og har hidtil været en del af den børsnoterede skandinaviske Bording koncern.
Bording Logistik A/S har leveret lager-, transport og logistikservices ud fra koncernens adresser og foruden Bording selv er der serviceret en række eksterne virksomheder. En række medarbejdere bliver også en central del af det fremtidige set-up og i vil snarest mulig får lejlighed til at møde jeres nye kollegaer.