News
Skanlog både bejlede og blev selv bejlet til, da der tirsdag den 5. november blev afholdt jobbørs i Solrød kommunes nye beskæftigelsescenter.
 
Her fik omkring 100 ledige fra kommunens jobcenter mulighed for gøre indtryk på repræsentanter fra omkring 30 af lokalområdets virksomheder, og i sidste ende måske komme i arbejde.
 
For Skanlog kan det sagtens ende med, at dagen fører til nye ansættelser. Sven Olsen og Kent Ejlertsen fra Skanlog Ishøj var med til jobbørsen: “Vi snakkede med omkring 20-25 ledige og nu har vi fået en masse cv’er med hjem, som er givet videre til de personaleansvarlige, fortæller Kent Ejlertsen og fortsætter: “Så må vi se om det ender med, at nogle bliver indkaldt til samtale, siger han.
 
Det bedste match
Ifølge Borgmester og formand for Det Lokale Beskæftigelsesråd i Solrød Kommune Niels Hörup, er meningen med jobbørsen at give virksomhederne og de ledige borgere muligheden for at finde hinanden i et direkte møde, fordi det skaber de bedste forudsætninger for at finde det bedste match mellem virksomheder og ledige.
 
Udover muligheden for at møde de ledige, blev Skanlog og de andre virksomheder også orienteret om, hvilke muligheder kommunen har for at hjælpe virksomhederne med at yde støtte til arbejdsfastholdelse, og til når en virksomhed ansætter en ledig.
 
Solrød kommune håber på at afholde jobbørs igen til næste år.